Welkom thuis...

Knusse warmte in de winter of een heerlijk warm bad na een vermoeiende werkdag maken ongetwijfeld deel uit van ieders beeld rond comfort. Het is dan ook belangrijk dat je bewust kiest voor je leverancier inzake verwarming en sanitair.


Onze firma bestaat meer dan 35 jaar en kan zich daardoor buigen over een uitgesproken vakkennis over alles wat met uw verwarming of sanitaire installatie te maken heeft.
 
 

Verbeeck & Co brengt hierin het beste van twee werelden samen. Onze firma bestaat meer dan 35 jaar en kan zich daardoor buigen over een uitgesproken vakkennis over alles wat met uw verwarming of sanitaire installatie te maken heeft. Uw garantie dat elk project perfect verzorgd wordt tot in de puntjes. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een solide bedrijf met een sterk team dat elk facet van uw project kan verzorgen. We zijn echter nooit vergeten dat Verbeeck & Co een familiebedrijf is. Vader Jos en dochter Kim Thijs slaan reeds jaar en dag de handen in elkaar om u als klant tevreden te stellen met goede materialen en stevig vakmanschap als einddoel. Kom dus zeker even langs in onze showroom voor sanitair & verwarming en laat je inspireren...


Meer dan sanitair en verwarming...

Verbeeck & Co is dé partner voor verwarming en sanitair. Maar we zijn veel meer dan dat. In onze ruime showroom kan u terecht voor talloze badkamerideeën, voorbeelden van douches en baden, toiletten, designradiatoren, badkamermeubelen en accessoires. Daarnaast hebben we een uitgebreide kennis over alle hedendaagse verwarmingssystemen, verwarmingsketels en duurzame technieken zoals zonneboilers. Ook voor het onderhoud van de verwarmingsinstallatie ben je bij ons aan het goede adres. Om tot een volledig verhaal van klimatisatie te komen, hebben we onszelf ook toegelegd op woningventilatie. Een belangrijk gegeven aangezien verwarming en ventilatie onlosmakelijk op elkaar inspelen.Laatste trend: Soft Wall wanden van ARTIsSAN

Wie graag geniet van de allernieuwste technologische hoogstandjes kan opteren voor de nieuwe soft wall wanden van ARTIsSAN. Deze wanden combineren alle voordelen van acrylwanden met een warm uiterlijk en een zacht gevoel. Soft wall wanden zijn volledig siliconenvrij en worden zelfs in de medische sector aangewend vanwege de uitzonderlijk goede hygiëne: bacteriën en schimmels kunnen zich namelijk nauwelijks hechten aan de wanden. De speciale bijbehorende soft floor douchebak kan op maat gemaakt worden en beschikt over een toplaag die aangenaam aanvoelt aan de voeten. Daarenboven zorgt deze laag voor veel grip en stabiliteit, zelfs met water en zeep.

Tips voor kleine badkamers

De dag van vandaag is de badkamer een van de belangrijkste ruimtes in een woning. ’s Ochtends genieten we er van een verfrissende douche en ’s avonds komen we helemaal tot rust in een lekker warm bad. In kleine badkamers is het soms echter moeilijk om de beschikbare ruimte comfortabel en tegelijk esthetisch in te richten. Daarom geeft Verbeeck & Co, specialist in sanitair en verwarming, een aantal tips om van jouw kleine badkamer een absoluut pareltje te maken.

 
Wie graag geniet van de allernieuwste technologische hoogstandjes kan opteren voor de nieuwe soft wall wanden van ARTIsSAN.